Karriertörténetek

CSAPATUNK AZ ERŐSSÉGÜNK

Bogó ViktorProgramvezetőProjektmenedzsment igazgatóság

„MINDIG TALÁLHATUNK ÚJ MOTIVÁCIÓT A FEJLŐDÉSHEZ.”

Az eddigi szakmai életem teljesen összefonódik a társasággal, fejlődésünk közösen zajlik, 2005-ös belépésem óta én fokozatosan léptem előre, miközben a vállalat létszáma is megtízszereződött.

Kezdetben a Magyarország.hu stábjában stratégiai elemzőként széles rálátásom volt az akkori e-közigazgatási fejlesztésekre, majd fokozatosan kaptam egyre nagyobb felelősséggel járó feladatokat: projektkoordinátorból menedzser, majd projektigazgató lettem. Jelenleg a kormányzati informatikai fejlesztési program vezetőjeként több mint 10 projektvezető és rengeteg uniós és hazai fejlesztési projekt felügyelete tartozik hozzám.

Sokszor voltam reflektorfényben a fejlesztéseink arcaként, részesültem egyéni elismerésekben és a kulcsmunkatársi programban is részt veszek, mindeközben büszkeséggel tölt el, hogy mindenkivel sikerült megtalálni a közös hangot, a humor még a legstresszesebb időszakokon is átsegít bennünket.

 

Gyenes BerillJunior HR generalistaHumánerőforrás igazgatóság

„AZ EMBERI KAPCSOLATOKRA IS MINŐSÉGI IDŐT SZÁNUNK.”

Amikor 2020 őszén HR gyakornokként elkezdtem dolgozni a NISZ-nél, már az első nap végén tudtam, hogy itt szeretnék maradni az egyetemi évek végeztével is. Számomra a csapat teszi igazán különlegessé a NISZ-t, mert itt az emberi kapcsolatokra is minőségi időt szánunk. Tökéletes átmenetet jelent számomra az egyetem biztonságos hálója és a munka világa között. Nagyon boldog vagyok, hogy 2021 márciusától kezdve Junior HR generalistaként foglalkozhatok a toborzás és kiválasztás minden lépésével, valamint a hallgatókat érintő programok szervezésével is.

Nagyon motiváló számomra, hogy láthatom a munkám eredményét! Végig követhetem hogyan lesz egy szuper jelöltből sikeres kolléga. Bár rövid időt töltöttem a NISZ-nél, mégis vannak olyan eredmények, melyekre büszke vagyok, ilyen a gyakornoki program kialakítása is.

 

Varga OrsolyaCsoportkoordinátor1818 Kormányzati Ügyfélvonal

„AZ ÖSSZETARTÓ, SOKSZÍNŰ CSAPAT MIATT SZERETEK ITT DOLGOZNI.”

2015-ben diákként csatlakoztam a 1818 Kormányzati Ügyfélvonal csapatához. Nagyon büszke vagyok arra, hogy jelenleg csoportkoordinátorként 45 munkatársunk munkáját menedzselem.

Az összetartó, sokszínű csapat miatt szeretek itt dolgozni. Kiemelkedő sikerként éltem meg, hogy a 2019-ben a Családok évében, több mint 20 000 állampolgárnak segítettünk családtámogatási ellátásokkal kapcsolatos kérdésekben, melynek koordinálása az én feladatom volt. 2019-ben elnyertem az Év Munkavállalója címet, illetve büszke vagyok arra, hogy 2021-től a NISZ Kulcsmunkatársi Programjában vehetek részt. Szakmailag, és emberileg is nagyon sokat fejlődtem az eddig itt eltöltött idő alatt, és sokat köszönhetek vezetőim támogatásának.